• Понеделник - Петък: 9:00 - 21:00
    Събота - Неделя: 9:00 - 18:00
  • 0892 42 66 43
  • [email protected]

Немски Езикови Курсове

В нашите класове ще научите не само граматика, но също така ще разширите речника си, ще подобрите произношението си, както и вашите писмени и устни умения.

научете повече

Изучаването на немски никога не е било по-лесно и приятно. С добре подбрани образователни игри и завладяващи теми за дискусии, вашите деца ще учат и ще се забавляват.

Научи повече

На всеки, който иска да учи немски език, но няма възможност да се включи в групово обучение или иска сам да определя темпото на работа, както и времето на занятията, ние предлагаме индивидуално обучение от най-квалифицираните специалисти.

научете повече

Присъединете се към нашите бизнес курсове по немски език – обучение, което ще ви даде възможност да общуватe с клиенти, бизнес партньори и колеги в Германия.

Научете повече

За да преодолеете езиковата бариера и да се впуснете неусетно в диалози и дискусии на немски език, се присъединете към нашите курсове по разговорен немски език.

научете повече

Лятото е време за почивка, но също така и за учение и забавление. За тази цел ние създадохме летни интензивни курсове, които дават възможност бързо, лесно и приятно да се запознаете с немския език и да повишите езиковите си компетенции.

научете повече